Odpady smrdia výpredajom - Orfánus, Dominik
Snaha súčasných majiteľov spoločností podnikajúcich v odpadovom hospodárstve posunúť firmy do iných rúk. Ťažký lokálny biznis. Investične náročné otváranie nových skládok a budovanie zariadenia na zhodnocovanie odpadu. Zhodnocovanie odpadu. Odpadový biznis ako jedna z divízií veľkých koncernov.