Úsvit nového podnikání v ČR - Souček, Zdeněk
Strategické riadenie a ako unikátne strategické príležitosti zisťovať. Zvedavosť a interdisciplinárny prístup. Informácie, intuícia a kreativita. Odvaha ku zmenám, ochota riskovať, schopnosť odhadu. Potreba všestranného vzdelania. Strategické riadenie ako špecifický druh riadenia.