Manažerská praxe živých systémů - Häuser, Stanislav
Princíp cyklickosti v podnikaní. Ako profitovať z cyklickosti pri vytváraní špirály úspechu. Prečo nie je firma dokonalá. Špirálový manažment. Stratégia živých systémov. Ciele živých systémov. Aké cesty používajú živé systémy. Cyklický vývoj ľudskej civilizácie. Kvalita vzťahov, firemná kultúra. Prax špirálového manažmentu. Závery pre manažérsku prax.