Identifikácia a hodnotenie významnosti environmentálnych aspektov v rafinérii Slovnaft - Pörsök, Mária
Základné pravidlá a identifikácie určovania environmentálnych záťaží, ktoré môže rafinéria Slovnaft riadiť a na ktoré môže mať vplyv, aby mohli byť určené aspekty, ktoré majú dopad na životné prostredie.