Životní pojištění: Evropu trápí obrovská podpojištěnost - Haas, Michael
Spotrebiteľký prieskum uskutočnený v Rakúsku, Belgicku, Dánsku, Fínsku, Nemecku, Taliansku, Holandsku, Nórsku, Poľsku, Španielsku, Švédsku, Švajčiarsku a Turecku, vypracovaný zaisťovňou Swiss Re Insurance Report 2012.