Daň z motorových vozidiel v roku 2013 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Novely zákona o miestnych daniach (č. 582/2004 Z.z.) v roku 2012 menia úpravu zdaňovania predovšetkým u vozidiel používaných zamestnancami pri pracovných cestách, u vozidiel obstaraných formou lízingu a vozidiel, ktoré sú registrované v zahraničí.