Změny účetního řešení přeměn obchodních společností a družstev od začátku roku 2012 - Vomáčková, Hana
Zmena obchodného práva v Českej republike v roku 2012, ku ktorej došlo novelou zákona 125/2008 Sb., o premenách obchodných spoločností a družstiev. Účtovníctvo obchodných spoločností podľa ustanovenia zákona o účtovníctve, osobitne zákona 563/1991 Sb., v platnom znení a vyhláška 500/2002 Sb., ktorou sa prevádzajú niektoré ustanovenia v účtovníctve.