Modelové prístupy k cenovej diferenciácii produkcie monopolu - Fendeková, Eleonora, 1952-
Predpoklady uplatnenia cenovej diferenciácie. Model optimálneho správania spotrebiteľa v podmienkach cenovej diferenciácie.