K problematice provedení oprav v již uzavřených účetních knihách - Schiffer, Vladimír
Možnosti znovuotvorenia účtovných kníh a možnosti prevedenia opráv v už uzatvorených účtovných knihách. Chyby a nedostatky v účtovníctve, riešenie problematiky v podmienkach konkrétnej účtovnej jednotky.