Externality sieťových odvetví - Šagátová, Slavka, 1975-
Vymedzenie pojmu externalita. Klasifikácia externalít. Pozitívne a negatívne externality. Technologické a peňažné externality. Sieťové externality. Externality v praxi sieťových odvetví.