Vzďaľovanie Londýna - Mundil, Stanislav
Snaha Veľkej Británie obmedziť počet prisťahovalcov z krajín Európskej únie. Opatrenia, ktoré sa môžu týkať všetkých prisťahovalcov z Európskej únie. Sprísnenie podmienok na získanie podpory v nezamestnanosti, sociálneho bývania a využívania zdravotníctva. Reakcia eurokomisára László Andora na tému prisťahovalcov vo Veľkej Británii.