Analýza hodnoty pro zákazníka - podstata a aplikace - Nenadál, Jaroslav
Medzi princípy súčasného manažmentu kvality patrí aj maximalizácia hodnoty pre zákazníka. Možnosti ako v praxi realizovať túto hodnotu a aktivity, ktoré presahujú rámec klasických prieskumov spokojnosti zákazníka.