Podnikanie na Slovensku: Vysoká aktivita v podpriemerných podmienkach pre podnikanie - Pilková, Anna
Postoje k podnikaniu, podnikateľská aktivita a ašpirácie podnikateľov v rámci globálneho monitoru podnikania (Global Entrepreneurship Monitor - GEM). Prieskum reprezentatívnej vzorky dospelej populácie príslušnej krajiny štruktúrovaným dotazovaním realizovaným profesionálnou agentúrou.