Výkaz zmien vo vlastnom imaní podľa IFRS pre malé a stredné podniky - Ješš, Michal, 1986-
Vlastné imanie - reziduálna hodnota, t. j. rozdiel aktív účtovnej jednotky a všetkých jej záväzkov. Ciele výkazu zmien vo vlastnom imaní.