Výkaz zmien vo vlastnom imaní podľa IFRS pre malé a stredné podniky - príklad - Ješš, Michal, 1986-
Ilustrácia požiadaviek IFRS pre malé a stredné podniky - výkaz zmien vo vlastnom imaní zostaverný za skupinu podnikov k 31.12.2012.