Financovanie záujmových aktivít detí v roku 2013 - Neupauerová, Zuzana
Spôsob financovania voľnočasových aktivít odstránil diskrimináciu detí, ktoré neboli v minulosti zapojené do aktivít v CVČ, a ktoré mohli byť prijímateľmi peňazí z týchto daní.