Možnosti riešenia cestnej infraštruktúry vo vlastníctve územnej samosprávy s účinnosťou od roku 2013 - Neupauerová, Zuzana
Neexistencia rozvinutej siete diaľnic a rýchlostných ciest spôsobuje, že cesty II. a III. triedy sú významnou mierou zaťažované nákladnou dopravou, ktoré svojimi technickými parametrami nie sú stavané na súčasné dopravné zaťaženie.