Nová éra na pracovním trhu: zachráni jej cizinci? - Hrbáčková, Gabriela
Zamestnávateľom chýbajú ľudia s potrebnou kvalifikáciou. Tento trend sa nevyhol ani Česku. Zamestnanecké profily, o ktoré je najväčší záujem. Legálne a nelegálne zamestnávanie.