Nepeňažný vklad do základného imania obchodnej spoločnosti od fyzickej osoby - Brnová, Miroslava
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Úpravy týkajúce sa nepeňažných vkladov do základného imania obchodných spoločností boli doplnené do zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. zákonom č. 504/2009 Z. z., v rámci tzv. podnikových kombinácií.