Zmeny vo finančnej správe od roku 2013 - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Zmeny v inštitucionálnom zabezpečení správy daní sa realizujú od roku 2012. Novelizujú sa hlavné zákony v oblasti správy daní, ako aj orgánoch v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Jeden z dôležitých zákonov v rámci reformy daňovej a colnej správy je zákon č. 333/2011 Z. z. o orgánoch štátnej správy v oblasti daní, poplatkov a colníctva. Oblasti, ktorých sa jeho posledná novela dotkla s účinnosťou od 1.1.2013. Od 1.1.2013 došlo k zmene v zákone č. 479/2009 Z. z. o orgánoch štátnej správy v oblasti daní a poplatkov.