Podpora malých a stredných podnikov z verejných zdrojov - Bukovová, Sylvia, 1959-
Pomoc SR pre malé a stredné podniky z verejných zdrojov (rozpočtu EÚ a štátneho rozpočtu SR). Analýza pomoci malopodnikateľskému sektoru podľa kategórií, účelu pomoci a poskytovateľov v rokoch 2011 až 2012.