Ethical attributes of enterprise subjects with social responsible investing and public interest activities - Dubcová, Gabriela, 1968-
Determinanty a ťažiskové charakteristiky verejného a privátneho záujmu. Komparácia systému verejnej správy na Slovensku a Ukrajine. Rozdiely procesov sociálne zodpovedného investovania.