DEA analýza jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku - Koróny, Samuel
Výsledky analýz aplikácie CCR, BCCR a FDH DEA analýz na dostupné ukazovatele ôsmich slovenských krajov so zariadeniami jednodňovej zdravotnej starostlivosti za obdobie 2009 a 2011.