Hybridizácia edukačnej siete ekonomickými VirtLabmi (komputačná heuristika implementovaná do edukačných sietí) - Andrášik, Ladislav
Prirodzene homogénne a hybridizované edukačné siete. Príklad možného elektronického riešenia edukačných služieb prostredníctvom IKT. Príklad možného zapojenia VirtLabu do siete. Hybridizácia edukačnej siete jednoduchými VirtLabmi.