Využitie outsourcingu pri strategickom riadení verejného podniku - Serina, Pavol
Využitie externých služieb na realizáciu činností, ktoré si podnik doteraz zabezpečoval interne. OUTside reSOURCe usING, využívanie vonkajších zdrojov. Prínosy a negatíva využita outsourcingu v podnikoch verejnej správy.