Skúsenosti s e-learningovým vzdelávaním pedagogických zamestnancov základných a stredných škôl - Töröková, Anikó, 1963-
Začiatky e-learningových vzdelávaní učiteľov základných a stredných škôl. Organizácia a priebeh vzdelávania. Národný projekt Funkčná informačná gramotnosť učiteľov v informačných technológiách.