Využívanie internetových zdrojov pri výučbe umelej inteligencie a teórie automatov - Rakovská, Eva, 1963-
Vysvetlenie pojmov umelá inteligencia a teória automatov. Využívanie internetových zdrojov v elektronickom vzdelávaní. Videá firmy Aldebaran - jeden z najobľúbenejších zdrojov u študentov.