Vlastné daňové príjmy miestnych samospráv - Foltínová, Alžbeta
Financovanie rozpočtov miestnych samospráv a zdroje príjmov obcí ako dôležitý aspekt fungovania obcí. Niektoré druhy zdrojov príjmov obcí, ktoré tvoria ich podstatnú časť.