Aplikácia didaktických zásad pri využívaní videokonferencie v e-vzdelávaní - Filanová, Jana, 1967-
Miesto videokonferencie vo vzdelávaní. Metodika videokonferenčnej lekcie. Didaktické princípy pri využívaní videokonferencie v elektronickom vzdelávaní. Aplikácia didaktických zásad pri využití videokonferencie.