Manažment rizika v podnikoch financovaných z verejných zdrojov - Rybárová, Daniela, 1967-
Možnosti využitia manažmentu rizika v podnikoch financovaných na princípe verejných zdrojov. Procesy manažmentu rizika verejného sektora vzhľadom na spôsoby rozpočtovania a požiadavky kladené na efektívnosť využitia finančných prostriedkov.