Nové e-learningové nástroje - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Nový webový priestor - Web 2.0, 3.0. Voľne dostupné e-learningové nástroje: Google maps, Google eart, Google apps education, Khana academy, Courselab. Virtuálna realita.