Počítačová gramotnosť stredoškolských pedagógov a technické vybavenie stredných škôl ako základné predpoklady implementácie e-learningu do vyučovacieho procesu - Krošláková, Monika, 1975-
E-learning na stredných školách. Počítačová gramotnosť stredoškolských pedagógov. Výsledky prieskumu uskutočneného v roku 2012 na vzorke náhodne vybraných stredoškolských pedagógov. Technické vybavenie slovenských stredných škôl.