Celoživotné vzdelávanie formou dištančného vzdelávania a jeho možnosti - Szivósová, Mária, 1958-
Pojem dištančné vzdelávanie. Dištančné vzdelávanie - charakteristiky a model. Technické zabezpečenie dištančného vzdelávania. Realizácia celoživotného vzdelávania - celospoločenský problém.