Uplatnenie metód podnikovej diagnostiky pri diagnostike okolia podniku - Deáková, Stanislava, 1974-
Podniková diagnostika ako relatívne mladá vedná disciplína ponúka nástroje a metódy, prostredníctvom ktorých môžeme sledovať situáciu v podniku, v jeho okolí, zaoberať sa ich vývojom v čase. Využitím terapeutických metód umožňuje hľadať riešenia na odstránenie problémových ohnísk. Objasnenie problematiky diagnostických metód používaných pri diagnostike okolia podniku a ich praktické využitie.