Politika flexistoty v kontexte výziev pre trhy práce - Rievajová, Eva
Nevyhnutnosť integrovaného prístupu k riešeniu problémov trhu práce, vzdelávacieho systému i sociálneho systému tak, aby ich vzájomným prepojením vznikol funkčný mechanizmus podporujúci motiváciu k práci, inováciám a podnikaniu.