Pohľad na možnosti procesu hodnotenia študentov pomocou diferenciálnych modelov vybraných taktických situácií - Turňa, Ľubomír
Možnosti použitia vhodných taktických schém aplikovateľných v procese testovania, skúšania – v procese overovania vedomostí a pripravenosti študenta, príp. frekventanta výukového procesu. Úskalia automatických elektronických interaktívnych kurzov, hlavne poukázanie na nutnosť postihnutia vzájomnej obsahovej previazanosti poskytovania jednotlivých informačných celkov prejavujúcej sa aj využívaním ich obsahu v ich vzájomnej súvislosti zúčastneným používateľom.