Nezamestnanosť mladých ľudí v Európskej únii a prístupy k jej riešeniu - Husáková, Mária
Postavenie mladých ľudí na trhu práce danej krajiny, ktorí pri hľadaní práce čelia špecifickým bariéram. Participácia mladých ľudí na trhu práce je do významnej miery daná odbornou prípravou, ktorá nie vždy zodpovedá požiadavkám zamestnávateľov.