Chcete zvýšiť svoju konkurencieschopnosť? Vzdelávajte sa v informačno-komunikačných technológiách - Bolek, Vladimír, 1988-
Slovensko je treťou najmenej konkurencieschopnou krajinou v rámci EÚ (vyplýva to zo správy Svetového ekonomického fóra o globálnej konkurencieschopnosti 2012-2013). Opatrenia pre organizácie a manažérov, ako obstáť v konkurenčnom boji.