Potravinársky obchod má za sebou ďalší ťažký rok - Drahovský, Ľubomír
Maloobchod s potravinami zaznamenal v roku 2012 pokles tržieb o 6 percent, zatiaľ čo TOP 10 obchodných spoločností zaznamenalo celkový obrat o 6 percent viac. Prím hrajú nadnárodné spoločnosti (Lídl a Kaufland). Coop Jednota Slovensko ako aliancia domáceho obchodu dosiahla v roku 2012 opäť najvýraznejšie výkony.