Podnikatelia predpokladajú stagnáciu - Vlčko, Ján
Pohľad podnikateľov na aktuálnu ekonomickú situáciu, výkonnosť vlastných firiem. Očakávaný vývoj vybraných ukazovateľov v roku 2013. Riziká pre podnikateľskú činnosť.