Zmeny v dôchodkovom systéme Slovenskej republiky - Sika, Peter, 1975-
Globálna hospodárska a finančná kríza ohrozuje dôchodkové účty, ktoré mali obyvateľom zabezpečiť primeraný dôchodok a spôsobila rozsiahlu nezamestnanosť, ktorá oslabí budúce dôchodky občanov Slovenskej republiky.