Vztah ochrany práv duševního vlastnictví a konkurenceschopnosti ekonomiky - Kaštan, Milan
Konkurencieschopnosť ekonomiky, jej vzťah k ekonomickému rastu a blahobytu. Práva duševného vlastníctva. Vplyv ochrany priemyselného vlastníctva na inovačnú aktivitu ekonomických subjektov.