Čo ponúka cloud itečkovému laikovi - Biel, Marián
Dokumenty aj multimédiá uložené na cloudovej službe - efektívne riešenie pre tých, ktorí chcú mať všade všetko poruke. Dve skupiny cloudových služieb pre laických užívateľov. V oblakoch uložené programy, na ktorých sa dá pracovať len prostredníctvom internetového prehliadača. Druhá skupina - ukladanie dát. Práca na diaľku. Completné cloudové riešenie - kancelársky balík. Poskytovanie úložného priestoru - storage. Cloudové hranie.