Využívaní CRM aplikací na evropském trhu - Kubíková, Jana
Pojem customer relationship management (CRM). Imperatívy CRM. Nástroje CRM. Podniky európskych štátov používajúcich CRM. Podniky krajín V4 používajúce CRM.