Financovanie vzdelávania v Slovenskej republike – história a súčasnosť - Baláži, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Aktuálny stav v oblasti financovania školstva v Slovenskej republike. Financovanie regionálneho školstva, vysokého školstva, financovanie vedy a techniky a podobne.