[Manažérske účtovníctvo] - Baláži, Peter
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje základnej charakteristike informačného systému, manažérskeho účtovníctva, vybraným nástrojom manažérskeho účtovníctva a strategickému charakteru manažérskeho účtovníctva.. Obsahujú výklad základných pojmov, problémové okruhy, a tiež viaceré príklady. Celý text je doplnený schémami a tabuľkami, ktoré majú vhodnú vypovedaciu schopnosť.