Generálny riaditeľ prednášal študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave - Novák, Marcel, 1979-
Študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave mali príležitosť vypočuť si odborníka z oblasti financií a rozšíriť si teoretické poznatky o skúsenosti z praxe. Vo štvrtok 11. apríla 2013 privítala plná prednášková miestnosť predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa Slovenskej sporiteľne, a.s. Jozefa Síkelu, známeho českého odborníka so slovensko-maďarskými koreňmi. J. Síkela vystúpil s prednáškou na tému: „Zmena k lepšiemu – zažite úspešnú transformáciu.