Moderná forma rozpočtového hospodárenia v podmienkach Slovenskej republiky – využitie participatívneho rozpočtovania v Bratislave - Neupauerová, Zuzana
Podstata participatívneho rozpočtovania. Participatívne rozpočtovanie v Bratislave. Štruktúra mechanizmu participatívneho rozpočtovania. Opodstatnenosť prenášania bratislavského modelu participatívneho rozpočtovania do iných miest. Zhrnutie výsledkov analýzy.