Anatomie finančního práva dnes a zítra - Grúň, Ľubomír
Finančné právo - jeho systém a miesto vo finančnom poriadku. Finančné právo ako jeden z nástrojov uskutočňovania finančnej politiky štátu. Finančné právo a finančné vzťahy. Členenie finančného práva. Harmonizácia finančného práva s právnym poriadkom krajín Európskej únie. Finančné právo ako vedecká a pedagogická disciplína.