Global environmental, social and economic crises: voluntary corporate activities as a possible solution - Dočekalová, Marie
Globálna kríza a neregulované pôsobenie a správanie sa firiem ako faktor vedúci k týmto krízam. Kríza v ekonomickej, sociálnej a ekologickej oblasti